zo25 aug 2019 10:00 ,10e van de zomerds. OttenSchrift & Tafel

Startzondag

sep 12, 2018

Willibrord-lezing 2018

Jean-Jacques Suurmond verzorgt dit jaar de Willibrordlezing. Suurmond is bekend als columnist, schrijver, theoloog en personal coach. Aansluitend zal een monnik uit Engeland zijn licht laten schijnen op de lezing.

\images\jjsuurmond

7 november, 19.30 uur Torenpleinkerk

Zijn laatste boek is ‘God zijn. Een oefening in bescheidenheid’. Maar velen zullen hem kennen van zijn columns in Trouw. J.J.Suurmond is een veel gevraagd spreker en wij zijn blij dat hij de zevende Willibrord-lezing wil houden. Broeder Titus van Caldey Island in Wales zal een eerste commentaar verzorgen. Titus begon ooit als fotograaf en autocoureur, maar maakte een carriere-switch door monnik te worden. Eerst in de Achelse Kluis en nu als gastenbroeder op Caldey Island.
Een unieke gelegenheid om deze bijzondere monnik te ontmoeten.

Deze bijzondere avond begint om 19.30 uur met het vieren van de vespers in de Torenpleinkerk