zo21 apr 2019 10:00 ,Pasends. Otten
zo28 apr 2019 10:00 ,Beloken Pasends. OttenHagepreek ?
zo05 mei 2019 10:00 ,Misricordia Dom.ds. J. Kronenburg

3e van Pasen

zo12 mei 2019 10:00 ,Jubilateds. N.H.Kuiperi

4e van Pasen

sep 12, 2018

Kloosterweekend in Westmalle

Even proeven aan een leven als kloosterling. Weg uit de hectiek van het eigen bestaan. Steeds meer mensen kiezen voor een paar dagen klooster. Met gemeenteleden van de Torenpleinkerk willen we de Belgische abdij in Westmalle bezoeken. Opgave bij ds. Otten.

\images\abdijwestmalle

25, 26 en 27 januari.

Van vrijdagmiddag 25 tot zondagmiddag 27 januari 2019 is het mogelijk mee te leven met de monniken van de Belgische abdij in Westmalle, officieel de Abdij Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart.  Het kan tevens een goede voorbereiding zijn op de komende vastenperiode. Het klooster is bekend vanwege de bierbrouwerij. In een film horen we daar meer van. En, o ja, het gastenverblijf is helemaal vernieuwd.

Wees er wel snel bij want er zijn nog maar vijf plaatsen vrij. De kosten bedragen exclusief vervoer 60 euro. Info en opgave bij ds. Otten (E-mail aan de predikant) Vrijdag 30 november is een kennismakings-en informatieavond gepland om 20.00 uur in de achterbouw.