zo24 okt 2021 10:00 ,6e van de herfstI.OttenOogst s&t
zo31 okt 2021 10:00 ,AllerheiligenI.OttenGedachtenis
zo07 nov 2021 10:00 ,8e van de herfstI.OttenWillibrord s&t
zo14 nov 2021 10:00 ,9e van de herfstmevr. ds. H. Rijken

za23 okt 2021 13:05 ,Jasper Stam (beiaard)
vr29 okt 2021 12:05 ,Frits Kramp (orgel)
za30 okt 2021 13:00 ,Wim Ruitenbeek (beiaard)

VRIJWILLIGERS

Wij zijn een bloeiende gemeente. Dat komt omdat er zoveel vrijwilligers actief zijn.

Ook in de komende jaren zullen we veel vrijwilligers nodig hebben om onze gemeente levend te houden.

Vrijwilligerswerk kost tijd, maar levert inspiratie en energie op.

U komt erdoor in gesprek met geloofsgenoten.

Meeleven, meedenken en meedoen geeft plezier en groei in het geloof.

Uw inzet maakt mogelijk dat wij als gemeente belangrijk werk kunnen (blijven) doen.

Door bijvoorbeeld ouderen te bezoeken, een jeugdclub te leiden, het kerkblad te bezorgen, koffie te schenken na een dienst, beleidsplannen te maken, een muzikale bijdrage te leveren, of door mee te werken in het jeugdwerk, levert u een wezenlijke bijdrage aan ons gemeenteleven.

Wij nodigen u van harte uit, om een kleine of grote taak op te nemen. In het menu onder organisatie vindt u een overzicht van veel van die taken.