WELKOM

Welkom op de website van onze geloofsgemeenschap, verbonden aan de oude kerk in het hart van Vleuten: de Torenpleinkerk (oude Willibrord).

De kerk heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Zo willen wij ook kerk zijn: met een moderne geest putten uit de tradities van de kerk van Christus.

We hopen dat u zult vinden wat u zoekt. Anders: laat het ons weten.

zo27 nov 2022 10:00 ,1e Adventds. Otten
zo04 dec 2022 10:00 ,2e Adventds. Otten en Michiel de Visser
zo11 dec 2022 10:00 ,3e Advent - Gaudeteds. OttenSchrift & Tafel
zo18 dec 2022 10:00 ,4e AdventProponent M. Brederoo

ANBI_logo

De Protestantse Kerk in Nederland is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Wie aan zo’n instelling een gift geeft, mag dat bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting.

Bovendien geniet de ontvangende instelling enkele vrijstellingen.

De gemeente en diaconie bieden middels onderstaande links online transparantie over bestuur, beloning, doel en beleidsplan, over jaarrekening en jaarverslag.

ANBI gegevens kerkelijke gemeente

ANBI kerkelijke gegevens PG Vleuten-De Meern >

resultaten voor ANBI publicatie ATT00065  >

ANBI Gegevens diaconie