zo03 jul 2022 10:00 ,3e van de zomerds. OttenSchrift & Tafel
zo10 jul 2022 10:00 ,4e van de zomerds. Otten
zo17 jul 2022 10:00 ,5e van de zomerds. Otten
zo31 jul 2022 10:00 ,7e van de zomerds. OttenSchrift & Tafel

De huidige kerkenraad van de Torenpleinkerk stelt zich voor:

kerkenraad_tpk

v.l.n.r.

Margriet Compaijen (diaken), Jan Wim Buisman (ouderling en scriba), Stephanie van Kats (ouderling), John Titaheluw (diaken), Truus van de Kamp (ouderling), Frans de Hoop (diaken), Henny du Cloo (ouderling), Hans van Reenen (ouderling en voorzitter), Veronica Pors (ouderling-kerkrentmeester), Lili Koper (diaken), Esger Renkema (predikant in opleiding), Idelette Otten (predikant) en Richard Rijksen (ouderling-kerkrentmeester).

Afwezig de diakenen Jenneke van de Bovenkamp, Babette Verkade en Martin Ruf en ouderlingen Marian Knol, Gé Kramer en Corrie van Leeuwen.