WELKOM

Welkom op de website van onze geloofsgemeenschap, verbonden aan de oude kerk in het hart van Vleuten: de Torenpleinkerk (oude Willibrord).

De kerk heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Zo willen wij ook kerk zijn: met een moderne geest putten uit de tradities van de kerk van Christus.

We hopen dat u zult vinden wat u zoekt. Anders: laat het ons weten.

zo21 aug 2022 10:00 ,10e van de zomerDs. P. Vliegenthart
zo28 aug 2022 10:00 ,11e van de zomerMevr. ds. M. Karreman
zo04 sep 2022 10:00 ,12e van de zomerds. Otten
zo11 sep 2022 10:00 ,13 van de zomerds. Ottenstartzondag

Het bestellen van collectebonnen

Mogelijk hebt u gelezen dat het steeds moeilijker voor kerken wordt om contant geld van collecten te verwerken. Een alternatief voor contant geldt zijn ondermeer de collectebonnen. Uitgifte van collectebonnen geschiedt onder verantwoordelijkheid van het College van Kerkrentmeesters van de PG Vleuten-De Meern.

Wij geven drie verschillende collectebonnen uit. Deze zijn:
- Een vel met 20 bonnen van € 0,50, ter waarde van € 10,-
- Een vel met 20 bonnen van € 1, ter waarde van € 20,-
- Een vel met 20 bonnen van € 2,50, ter waarde van € 50,-

U moet minimaal één vel afnemen. U kunt de collectebonnen bestellen door het betreffende bedrag over te maken NL83 INGB 0000 1431 53 t.n.v. PROTESTANTSE GEMEENTE VLEUTEN. Vermeldt u bij de overschrijving hoeveel vellen van welke bonnensoort u wenst. De bestelling wordt vervolgens bij u bezorgd door Matty Griffioen of Anneke Simonis. Zij zullen de bestelling pas bezorgen na ontvangst van de betaling. Voor vragen over de bestelling en bezorging, stuur een bericht naar kerkrentmeesters>

Het college van kerkrentmeesters