WELKOM

Welkom op de website van onze geloofsgemeenschap, verbonden aan de oude kerk in het hart van Vleuten: de Torenpleinkerk (oude Willibrord).

De kerk heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Zo willen wij ook kerk zijn: met een moderne geest putten uit de tradities van de kerk van Christus.

We hopen dat u zult vinden wat u zoekt. Anders: laat het ons weten.

zo21 aug 2022 10:00 ,10e van de zomerDs. P. Vliegenthart
zo28 aug 2022 10:00 ,11e van de zomerMevr. ds. M. Karreman
zo04 sep 2022 10:00 ,12e van de zomerds. Otten
zo11 sep 2022 10:00 ,13 van de zomerds. Ottenstartzondag

Kennismaken met de predikant

50-dopelingen-buiten

Mijn naam is Idelette Otten. Vanaf 2010 ben ik predikant van de Torenpleinkerk.

Als predikant/dominee ben ik vooral bezig met de literatuur van de bijbel, bron van een rijke kerkelijke traditie vol symbolen en rituelen. Ik ervaar hiermee regelmatig goud in handen te hebben, waarmee ik in staat word gesteld mensen te begeleiden, in het bijzonder op speciale momenten in hun leven.
Naast verhalen en rituelen heb ik ook tijd tot mijn beschikking. Ik word niet per uur betaald en kan echt tijd vrij maken voor de geestelijke begeleiding van mensen.
Vaak denken mensen dat een dominee alleen benaderd wordt bij ziekte en of sterven. Maar op zoveel andere momenten kan een goed gesprek met een vertrouwenspersoon mensen verlichting geven.

Gemakkelijk benaderbaar

Ik ben gemakkelijk benaderbaar en maak graag tijd voor u vrij. Bijvoorbeeld na de dienst in de Torenpleinkerk. In principe elke dinsdagochtend is er van 11:00 - 12:00 uur een open spreekuur in de ruimte ‘Bij de Haard’ achter de Torenpleinkerk.
Ook kunt u mij tijdens de Open kerk – elke dinsdag en vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur – in de kerk aantreffen. Daarnaast kunt u mij altijd bellen of mailen:  030-2657776  en  E-mail >

Zij woont in de pastorie aan de Den Hamstraat 2.

twee_boordjes

ds.Idelette Otten en pastoor Henk Schoon (oud-katholiek Utrecht en Dordrecht)
‘Twee geloven op één kussen, daar is de heilige Geest aan het klussen’.

Artikel in het lente nummer van Klooster

artikel_klooster_lente2021

In het het themanummer Spirituele oecumene van het tijdschrift Perspectief (2019-46) schreef Idelette Otten, predikant van de Torenpleinkerk een artikel met de titel - Mijn protestantse identiteit kan ik alleen
katholiek dragen -