WELKOM

Welkom op de website van onze geloofsgemeenschap, verbonden aan de oude kerk in het hart van Vleuten: de Torenpleinkerk (oude Willibrord).

De kerk heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Zo willen wij ook kerk zijn: met een moderne geest putten uit de tradities van de kerk van Christus.

We hopen dat u zult vinden wat u zoekt. Anders: laat het ons weten.

zo02 jun 2024 14:00 ,2e na Pinksterends. Otten

Afscheidsdienst
Schrift en Tafel

zo09 jun 2024 10:00 ,3e na Pinksterenmevr. ds. T.M. van Montfoort
zo16 jun 2024 10:00 ,4e na Pinksterends. K. Holwerda
zo23 jun 2024 10:00 ,1e van de zomermevr. ds. E. Bakker

Elke vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u genieten van de klanken van ons Bätzorgel

Het orgel wordt dan steeds door andere organisten uit de omgeving bespeeld, die elk onder de indruk zijn van deze kroonjuweel van onze kerk.

Gun u zelf een waardevol klein uurtje om bij te mediteren en tot rust te komen.

vr31 mei 2024 12:00 ,Joost van Beek
vr07 jun 2024 12:00 ,Ad van Pelt
vr14 jun 2024 12:00 ,Kees van den End
vr21 jun 2024 12:00 ,Marco Goud

Locatie is de Torenpleinkerk. Het gehele Muziekprogramma >

Wij willen een veilige gemeente zijn. Daarin fungeren de dominee en de ouderlingen als vertrouwenspersonen. Van ambtsdragers mag immers verwacht worden dat zij de problemen in de gemeente aan durven te pakken en openstaan voor vragen en kritiek.
Matteüs 18: 15 zegt dat je, als je broeder of zuster tegen je zondigt, je dat in onderling gesprek aan de orde moet kunnen stellen.

Een veilige gemeente tekent zich dus door openheid waarin alles besproken moet kunnen worden. Voor zaken als seksueel misbruik of ambtsmisbruik heeft de PKN ook een landelijk meldpunt, maar dat staat op afstand. Wij hebben ds. Lieske Keuning uit Terwijde bereid gevonden om vertrouwenspersoon voor onze gemeente te zijn.
U kunt haar – indien nodig - een bericht sturen, kies Vertrouwenspersoon>