zo27 sep 2020 10:00 ,2e van de herfstds. Otten

Schrift & Tafel

Kennismaken met de predikant

50-dopelingen-buiten

Mijn naam is Idelette Otten. Vanaf 2010 ben ik predikant van de Torenpleinkerk.

Als predikant/dominee ben ik vooral bezig met de literatuur van de bijbel, bron van een rijke kerkelijke traditie vol symbolen en rituelen. Ik ervaar hiermee regelmatig goud in handen te hebben, waarmee ik in staat word gesteld mensen te begeleiden, in het bijzonder op speciale momenten in hun leven.
Naast verhalen en rituelen heb ik ook tijd tot mijn beschikking. Ik word niet per uur betaald en kan echt tijd vrij maken voor de geestelijke begeleiding van mensen.
Vaak denken mensen dat een dominee alleen benaderd wordt bij ziekte en of sterven. Maar op zoveel andere momenten kan een goed gesprek met een vertrouwenspersoon mensen verlichting geven.

Gemakkelijk benaderbaar

Ik ben gemakkelijk benaderbaar en maak graag tijd voor u vrij. Bijvoorbeeld na de dienst in de Torenpleinkerk. In principe elke dinsdagochtend is er van 11:00 - 12:00 uur een open spreekuur in de ruimte ‘Bij de Haard’ achter de Torenpleinkerk. Daarnaast kunt u mij altijd bellen of mailen:  030-2657776  en  E-mail >

Zij woont in de pastorie aan de Den Hamstraat 2.

twee_boordjes

ds.Idelette Otten en pastoor Henk Schoon (oud-katholiek Gouda en Dordrecht)
‘Twee geloven op één kussen, daar is de heilige Geest aan het klussen’.

Artikelen

In het het themanummer Spirituele oecumene van het tijdschrift Perspectief (2019-46) schreef Idelette Otten, predikant van de Torenpleinkerk een artikel met de titel - Mijn protestantse identiteit kan ik alleen
katholiek dragen -

Online tijdschrift Perspectief 2019-46 >