zo21 apr 2019 10:00 ,Pasends. Otten
zo28 apr 2019 10:00 ,Beloken Pasends. OttenHagepreek ?
zo05 mei 2019 10:00 ,Misricordia Dom.ds. J. Kronenburg

3e van Pasen

zo12 mei 2019 10:00 ,Jubilateds. N.H.Kuiperi

4e van Pasen

Kennismaken met de predikant

50-dopelingen-buiten

Mijn naam is Idelette Otten. Vanaf 2010 ben ik predikant van de Torenpleinkerk.

Als predikant/dominee ben ik vooral bezig met de literatuur van de bijbel, bron van een rijke kerkelijke traditie vol symbolen en rituelen. Ik ervaar hiermee regelmatig goud in handen te hebben, waarmee ik in staat word gesteld mensen te begeleiden, in het bijzonder op speciale momenten in hun leven.
Naast verhalen en rituelen heb ik ook tijd tot mijn beschikking. Ik word niet per uur betaald en kan echt tijd vrij maken voor de geestelijke begeleiding van mensen.
Vaak denken mensen dat een dominee alleen benaderd wordt bij ziekte en of sterven. Maar op zoveel andere momenten kan een goed gesprek met een vertrouwenspersoon mensen verlichting geven.

Gemakkelijk benaderbaar

Ik ben gemakkelijk benaderbaar en maak graag tijd voor u vrij. Bijvoorbeeld na de dienst in de Torenpleinkerk. Elke dinsdagmiddag is er van 13.30-14.30 uur een open spreekuur in de pastorie: Den Hamstraat 2. Daarnaast kunt u mij altijd bellen of mailen:  030-2657776  en  E-mail >

Zij woont in de pastorie aan de Den Hamstraat 2.

Lees verder over de achtergrond van onze predikant >